Boligforeningens renoveringsprojekter
– tag, vinduer og facader

Skal I have pudset facaden op eller renoveret trappeopgangene?
Måske skal der nye døre eller vinduer til?
Eller også er det tid til at kigge på taget?

Så kan vi hjælpe
Hos Melander & Dam er vi vant til at hjælpe både andels-, ejer- og almennyttige boligforeninger, samt investorer med deres renoveringsprojekter.

Renover i tide, bevar en sund boligforening og hold værdien

Bestyrelsen i en sund boligforening bør handle løbende og proaktivt på dét, der skal renoveres. Fx er det både lettere og billigere at renovere en facade, der endnu ikke er frostsprængt og udskifte trækonstruktioner, der ikke endnu har råd- og svampeskader. For ikke at tale om, at det er en god idé at udskifte eller renovere de gamle vinduer og døre, før beboerne klager over kuldenedfald eller høje varmeregninger. 
Ved at få lavet en vedligeholdelsesplan, kan der skabes overblik over opgaverne. Læs mere om vores vedligeholdelsesplaner her

Renover trygt med en professionel rådgiver fra Melander & Dam

Hos Melander & Dam sikrer vores dygtige bygningskonstruktører og byggetekniske rådgivere jer et velgennemført renoveringsprojekt.

Vi ønsker, at I får den mest gnidningsfrie oplevelse af jeres byggeprojekt og anbefaler derfor som udgangspunkt, at I får udført jeres projekter i en hovedentreprise - det giver tryghed og positivt flow i byggeprocessen.

Vi ved, hvilke metoder, produkter og energimæssige tiltag, som er egnet til netop jeres ejendom og vi mestrer kunsten af at gøre det komplicerede enkelt. Og vi har erfaringen i at håndtere det hele nemt, hurtigt og rigtigt.

Kontakt os

Kontakt os   >>

Hvad er et renoveringsprojekt?

En renoveringsprojekt kan fx handle om, at jeres boligforening skal have et nyt tag.  Dét er noget, I har tænkt på i et stykke tid i bestyrelsen, og da det er et omfattende projekt, vælger I en rådgiver som Melander & Dam til at hjælpe jer. Ved at vælge en professionel rådgiver som os, udliciterer I ansvaret og forsikringen for proces og resultat - og I undgår at skulle sidde med det selv.

Vi står for projektledelsen og den løbende kommunikation med bestyrelse, administrator, beboere, investorer, kommune og den valgte hovedentreprenør.

Sådan foregår et renoveringsprojekt

Et renoveringsprojekt med Melander & Dam som jeres byggetekniske rådgiver, hjælper jer med at træffe de vigtige beslutninger. Tag kontakt til os via vores kontaktformular eller læs mere om et typisk forløb i et renoveringsprojekt herunder.

3 faser i et vellykket renoveringsprojekt

Hvad koster et renoveringsprojekt?

Byggeteknisk byggerådgivning beregnes altid ud fra den gældende sag. Som tommelfingerregel koster et renoveringsprojekt mellem 7-15% af entreprisesummen. Entreprisesummen er prisen på håndværkerudgifter, materialer, uforudseelige udgifter mv.

Prisen afhænger af kompleksitet og dermed vores involvering på projektet. Tag fat i os direkte og få et konkret tilbud baseret på jeres forening.

Skal vi hjælpe jer?

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af, hvad I ønsker hjælp til, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vedhæft også gerne billede eller dokumenter, såfremt I har dette - det giver os mulighed for at forberede os bedst muligt i forhold til at hjælpe jer.

Er I mere til at ringe? I skal være meget velkomne til at fange os på telefonen.
Vi kan kontaktes på telefon, hverdage mellem 9 og 16.

RING TIL OS PÅ:

61 10 10 60

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram