Boligforeningens tekniske projekter

Er I usikre på, om der er brud på kloakken?
Oplever I, at der er fugtigt i kælderen?
Eller trænger faldstammer, ventilationsanlæg eller brugsvandinstallationer til en renovering?

Så kan vi hjælpe!

Vi står altid klar med åbne arme, ligegyldigt om det gælder mindre arbejdsopgaver eller en eventuel totalrådgivning. 

 

Få styr på de tekniske installationer, tænk på energi og miljø – og spar penge

Det er ofte en klog beslutning at få TV-inspiceret foreningens kloakker og dermed få et overblik over, om de bør udskiftes helt, delvist eller måske coates, før de tæres op indefra. Det er også fornuftigt at have styr på fugten i kælder og fundamenter, ventilationsanlæg og andre tekniske VVS-forhold i boligforeningen, så I undgår sprængte vandrør, skimmelsvamp og andre ubehagelige oplevelser.

Hos Melander & Dam er vi gode til at skabe overblik, planlægge renoveringer og stå for de forandringer, der omfatter foreningens vigtigste installationer. Vi hjælper fx med TV-inspektioner af kloakker og fugtsikring af fundamenter, kældervægge og gulve. Vi hjælper også med udskiftning af brugsvands stigestrenge, faldstammer og omdannelse af naturlig ventilation til mekanisk ventilation. Og meget mere.

Vi tager hensyn til miljøet og viser jer energivenlige løsninger.
Vi kigger også på totaløkonomien og forsikringsforhold, så vi så vidt muligt forebygger, at præmien på jeres forsikringer stiger kraftigt, eller at dækningen helt eller delvist bortfalder.

Brug en professionel rådgiver fra Melander & Dam til jeres forandringsprojekter

Hos Melander & Dam har vores dygtige bygningskonstruktører og byggetekniske rådgivere ikke alene styr på de tekniske installationer, der bare skal fungere i en boligforening. Vi er også gode til at rådgive bestyrelser om forandringsprojekter, som fx knopskydninger (udnyttelse af tørloft til 4. sals beboere), omdannelse af ældre erhvervslokaler til privat bolig mv.

For at sikre et godt og gnidningsfrit byggeprojekt anbefaler vi altid, at boligforeninger får udført deres projekter i en hovedentreprise.

Ved en hovedentreprise indgår foreningen kun kontrakt med én entreprenør, som er hovedentreprenør. Her placeres ansvaret for den daglige drift, flowet i processen, tid og økonomi hos én entreprenør. Foreningen får dermed mindre risiko for tids- og økonomiske udsving, som kan være irriterende og gøre oplevelsen dårlig for både bestyrelse og beboere

Kontakt os

Kontakt os   >>

Sådan foregår et teknik- og forandringsprojekt

Et teknik- og forandringsprojekt med Melander & Dam som jeres byggetekniske rådgiver, hjælper jer med at træffe de vigtige beslutninger. Tag kontakt til os via vores kontaktformular eller læs mere om et typisk forløb i et teknik- og forandringsprojekt herunder.

3 faser i et vellykket teknik- og forandringsprojekt

Hvad koster et teknik- og forandringsprojekt?

Byggeteknisk byggerådgivning beregnes altid ud fra den gældende sag. Som tommelfingerregel koster et renoveringsprojekt mellem 7-15% af entreprisesummen. Entreprisesummen er prisen på håndværkerudgifter, materialer, uforudseelige udgifter mv.

Prisen afhænger af kompleksitet og dermed vores involvering på projektet. Tag fat i os direkte og få et konkret tilbud baseret på jeres forening.

Skal vi hjælpe jer?

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af, hvad I ønsker hjælp til, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vedhæft også gerne billede eller dokumenter, såfremt I har dette - det giver os mulighed for at forberede os bedst muligt i forhold til at hjælpe jer.

Er I mere til at ringe? I skal være meget velkomne til at fange os på telefonen.
Vi kan kontaktes på telefon, hverdage mellem 9 og 16.

RING TIL OS PÅ:

61 10 10 60

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram